Atos Unify Office “UC As A Service”

Unify Office is het nieuwe samenwerkings- en communicatieplatform in de cloud die wordt geleverd door Atos Unify in samenwerking met RingCentral, marktleider in UCaaS (Unified Communications As A Service). Unify Office biedt alles wat een moderne communicatie omgeving nodig heeft op één plek, op elk apparaat en vanaf elke locatie. Onze ervaring met het bouwen van messaging- en realtime samenwerkingsoplossingen op bedrijfsniveau is nu beschikbaar voor organisaties van elke omvang.

Atos Unify Office biedt organisaties communicatie tools om optimaal te kunnen communiceren en werken. Met de Cloud als middelpunt, bieden we een naadloze, veilige UCaaS-ervaring met oplossingen die meerdere spraak-, video- en datanetwerken, verbonden apparaten en applicaties verenigen in één gebruiksvriendelijk platform. Medewerkers kunnen in teamverband veilig, effectief en efficiënt samenwerken - altijd en overal. Het resultaat is een transformatie van de manier waarop de onderneming communiceert en samenwerkt, die de collectieve inspanning versterkt, en de medewerkerstevredenheid en de bedrijfsprestaties verbetert.

Waarom Atos Unify Office?

• Unified App voor alle apparaten
• 100% (Enterprise) Cloud PBX
• Geïntegreerd Contact Center
• Rapportage & Analyses
• Deskphones & ATA
• Platform SLA 99.999%
• Internationale Cloud PBX
• Microsoft en G Suite integratie
• Cloud IMS integratie
• UCaaS Market Share
• 24/7 Service en Support
• Geschikt voor S,M,L Enterprise


Betrouwbare Unified Communications partner voor 40 miljoen gebruikers wereldwijd.

Sterker, toegankelijker en beter dan de concurrentie!


Hoe we Communiceren veranderd

De manier waarop we werken en communiceren is sterk veranderd anno 2020. Of uw medewerkers nu weer op hun werkplek, thuis of mobiel onderweg zijn, Unify Office is ontworpen om hen te helpen optimaal te communiceren en samenwerken , waardoor er geen waardevolle tijd en informatie verloren gaat. Deel berichten en bestanden met elkaar, maak eenvoudig verbinding via spraak- en videovergaderingen, communiceer via de (mobiel) telefoon of met de PC Soft cliënt en bekijk uitgebreide rapportages en analyses. 

Communiceren op één plek!

Middels kant-en-klare integraties met onder andere Microsoft 365, Google G-Suite, Salesforce, Zendesk, SugarCRM en honderden andere applicaties combineert Unify Office naadloos met andere tools om de perfecte digitale werkplek te creëren. Unify Office biedt alles wat nodig is om te communiceren op één plek!

Nog geen klant en advies nodig?

Een heel team voor onze klanten

Met ons team van account- en projectmanagers leveren wij u de gevraagde oplossingen en zorgen er voor dat deze van begin tot eind, en lang daarna, voor u blijven werken. MaXXus wijst u de weg, en zorgt dat u op het juiste pad blijft. Bent u enigszins verdwaald in onze fascinerende wereld?

Professionele  24/7 helpdesk

MVoice is een oplossing van MaXXus Communications. In het professionele support team is ruim 25 jaar kennis en kunde op aanwezig. Hierdoor kennen ze tot in detail de techniek achter hedendaagse toepassingen.

Waarin we ons onderscheiden

Wij zijn uniek in het bieden van meerdere mogelijkheden om zorgeloos bereikbaar te zijn. Wat past het beste bij u? Gedeeltelijk of volledig in de Cloud of past Hybride beter bij uw bedrijf?

Onderdeel van MaXXus Communications BV - Winkelhaak 77 - 2495 AX - Den Haag - Telefoon +31 (0) 70 307 66 66 - E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.