Atos Unify OpenScape Business

Atos-Unify is één van ‘s werelds grootste communicatiesoftware- en dienstverleningsorganisaties. De hybride alles-in-één Unified Communications oplossing voor het MKB tilt bedrijfsprestaties naar een hoger niveau. Met Unify Openscape Business biedt Atos een zeer succesvol alles in één platform voor organisaties tussen de 5 en 2.000 medewerkers. Dit maakt ‘Het Nieuwe Werken’ vanzelfsprekend!

OpenScape Business levert spraak- en conferentiediensten, voicemail, web collaboration, messaging, mobiele integratie, een multi-media contactcenter, aanwezigheidsfunctionaliteit en een alles-in-een gebruiksvriendelijk systeem! Atos Unify OpenScape Business biedt u een eenvoudig migratietraject van traditioneel telefoneren naar communiceren op basis van alles wat Unified Communications in zich heeft, van spraak naar UC en van hybride TDM naar volledig IP. Als stand-alone On-premise systeem kunnen maximaal 500 deelnemers en in netwerksystemen maximaal 2.000 deelnemers worden aangesloten. Ervaar een veilige, betrouwbare communicatieoplossing die meegroeit met het tempo van uw bedrijf!

Unique selling points

  • Alles-in-één hybride communicatie oplossing
  • Geschikt tot 2.000 gebruikers
  • Krachtige spraak en UC mogelijkheden
  • On premise, hybride en (private)
  • Cloud oplossingen Naadloze CTI en Vast mobiele integratie
  • Geïntegreerde cordless op basis van (IP)
  • DECT Veilig, betrouwbaar en gebruikersvriendelijk

“De alles-in-één geïntegreerde communicatieoplossing voor het MKB” Atos Unify OpenScape Business is speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote organisaties en biedt de allernieuwste UC-functionaliteiten in een betaalbare en klantvriendelijke oplossing.


Breng uw organisatie naar een hoger niveau

Atos Unify OpenScape Business levert een gebruiksvriendelijke en innovatieve gebruikerservaring door een breed scala aan UC cliënts voor de PC aan te bieden, desgewenst geïntegreerd in Microsoft Outlook, op smartphones en voor Atos Unify OpenStage (SIP) telefoontoestellen. Er zijn ook extra gespecialiseerde UC cliënts beschikbaar, speciaal ontworpen voor contactcentermedewerkers, supervisors en receptionisten.

Breed scala aan migratie-opties

Gebruikt u nog een ouder telefoonsysteem, zoals Unify HiPath 3000? Geen probleem! Atos Unify OpenScape Business biedt een breed scala aan migratie-opties waarmee u uw bestaande infrastructuur en componenten kunt behouden. Dit betekent dat u kunt profiteren van onze nieuwste communicatietechnologie, zoals videoconferenties, web collaboration en geïntegreerde mobility oplossingen met minimale kosten en investeringen.

Verbeter de teamprestaties door al hun communicatie te verenigen.

De tools die uw teams gebruiken om samen te werken, moeten hen bij de eerste poging snel toegang bieden tot de juiste mensen, ongeacht waar ze zijn, welk apparaat ze gebruiken of op welk netwerk ze zich bevinden.

Nog geen klant en advies nodig?

Een heel team voor onze klanten

Met ons team van account- en projectmanagers leveren wij u de gevraagde oplossingen en zorgen er voor dat deze van begin tot eind, en lang daarna, voor u blijven werken. MaXXus wijst u de weg, en zorgt dat u op het juiste pad blijft. Bent u enigszins verdwaald in onze fascinerende wereld?

Professionele  24/7 helpdesk

MVoice is een oplossing van MaXXus Communications. In het professionele support team is ruim 25 jaar kennis en kunde op aanwezig. Hierdoor kennen ze tot in detail de techniek achter hedendaagse toepassingen.

Waarin we ons onderscheiden

Wij zijn uniek in het bieden van meerdere mogelijkheden om zorgeloos bereikbaar te zijn. Wat past het beste bij u? Gedeeltelijk of volledig in de Cloud of past Hybride beter bij uw bedrijf?

Onderdeel van MaXXus Communications BV - Winkelhaak 77 - 2495 AX - Den Haag - Telefoon +31 (0) 70 307 66 66 - E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.