MVoiceSmart

Met onze innovatieve en hybride MVoiceSmart telefonieoplossing bieden we een hoogwaardige VoIP Gateway op locatie met een breed scala aan communicatie functionaliteiten. Met MVoiceSmart maken we gebruik van de allernieuwste technieken waardoor we een uiterst storingsvrije telefonieomgeving kunnen implementeren die voortdurend aan de behoeften van de gebruiker voldoet!

Schaalbare en modulaire VoIP oplossing

MVoiceSmart biedt een flexibele telefonie oplossing, waarbij schaalbaarheid mogelijk is aan de hand van een uniek modulair systeem. Naast standaard telefonie functionaliteiten biedt deze Gateway tevens de mogelijkheid om zelf te bepalen of er extra lokale telefonie aansluitingen gewenst zijn. Zo kunnen we vrij eenvoudig analoge poorten of een 4G module toevoegen. Als uw organisatie groeit en u heeft meer capaciteit nodig, dan groeit MVoiceSmart met u mee, waardoor er meer gebruikers en meer gelijktijdige gesprekken mogelijk zijn.

Functionaliteiten

  • Uitgebreid keuzemen
  • Thuiswerkplekken
  • Monitoring en rapportage
  • Mobiele integratie
  • Wachtrijen
  • Wallboard ( bij >20 gebruikers)
  • Auto provisioning
  • LDAP koppelingen
  • Koppeling meerdere locaties
  • Standaard Call recording

MVoiceSmart is beschikbaar voor bedrijven tot 500 medewerkers.

Met een vast maandbedrag vanaf € 3,00 per gebruiker. 


Overal verbonden met de mobiele Cliënt

Met de mobiel (soft) Cliënt worden er geen oproepen meer gemist wanneer medewerkers niet op kantoor zijn. De uitgaande telefoongesprekken via de smartphone lopen via de MVoiceSmart Gateway waardoor het zakelijk nummer kan worden meegezonden. Het zakelijk telefoonnummer gaat overal mee naartoe. Mobiele gebruikers zijn steeds bereikbaar op het telefoonnummer van kantoor. Het extensie overzicht op de Smartphone App geeft een overzicht van alle telefoons op kantoor. Zo is eenvoudig te zien of een collega beschikbaar is en kan er eenvoudig worden doorverbonden.

Blijf overal verbonden en werk samen

Met MVoiceSmart bieden we tevens een fraaie Desktop Softcliënt welke toegang geeft tot professionele telefoniefuncties vanaf uw PC. De Softclient werkt op Windows en macOS en biedt u naast een softphone onder andere ook instant messaging, presence en CRM-integratie mogelijkheden middels een API koppeling.

Krachtig en slimme functionaliteiten

MVoiceSmart levert een krachtige telefonie omgeving tegen zeer aantrekkelijke prijzen en is ontworpen voor alle gewenste communicatiebehoeften van vandaag maar ook van de toekomst. Tevens wordt er gebruik gemaakt van een ingebouwde firewall en is er ondersteuning voor SRTP en TLS encryptie wat zorgdraagt voor een perfecte beveiliging.

Nog geen klant en advies nodig?

Een heel team voor onze klanten

Met ons team van account- en projectmanagers leveren wij u de gevraagde oplossingen en zorgen er voor dat deze van begin tot eind, en lang daarna, voor u blijven werken. MaXXus wijst u de weg, en zorgt dat u op het juiste pad blijft. Bent u enigszins verdwaald in onze fascinerende wereld?

Professionele  24/7 helpdesk

MVoice is een oplossing van MaXXus Communications. In het professionele support team is ruim 25 jaar kennis en kunde op aanwezig. Hierdoor kennen ze tot in detail de techniek achter hedendaagse toepassingen.

Waarin we ons onderscheiden

Wij zijn uniek in het bieden van meerdere mogelijkheden om zorgeloos bereikbaar te zijn. Wat past het beste bij u? Gedeeltelijk of volledig in de Cloud of past Hybride beter bij uw bedrijf?

Onderdeel van MaXXus Communications BV - Winkelhaak 77 - 2495 AX - Den Haag - Telefoon +31 (0) 70 307 66 66 - E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.