MVoice nummers, de feiten

Kwaliteit verbinding; een goede internet verbinding en router die geschikt is voor VoIP is noodzakelijk om gesprekken zonder problemen te voeren.

Nieuwe telefooncentrale; MVoice Nummers wordt aangesloten op ISDN poorten van uw telefooncentrale, er hoeft niets te worden vervangen.

Toestellen; de bestaande telefoon toestellen blijven op dezelfde manier werken, ook deze hoeven niet vervangen te worden.

Functionaliteit; Met MVoice Nummers kunnen faxen en voicemail berichten in de email ontvangen worden.

Nog geen klant en advies nodig?

Een heel team voor onze klanten

Met ons team van account- en projectmanagers leveren wij u de gevraagde oplossingen en zorgen er voor dat deze van begin tot eind, en lang daarna, voor u blijven werken. MaXXus wijst u de weg, en zorgt dat u op het juiste pad blijft. Bent u enigszins verdwaald in onze fascinerende wereld?

Professionele  24/7 helpdesk

MVoice is een oplossing van MaXXus Communications. In het professionele support team is ruim 25 jaar kennis en kunde op aanwezig. Hierdoor kennen ze tot in detail de techniek achter hedendaagse toepassingen.

Waarin we ons onderscheiden

Wij zijn uniek in het bieden van meerdere mogelijkheden om zorgeloos bereikbaar te zijn. Wat past het beste bij u? Gedeeltelijk of volledig in de Cloud of past Hybride beter bij uw bedrijf?

Onderdeel van MaXXus Communications BV - Winkelhaak 77 - 2495 AX - Den Haag - Telefoon +31 (0) 70 307 66 66 - E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.