Beveiliging telefooncentrales

96% van de telefooncentrales is niet goed beveiligd

Met alle ontwikkelingen en technologieën is er extra aandacht nodig voor een goede beveiliging van de telefooncentrale. Hackers liggen op de loer en breken op afstand in op de telefooncentrale, hetzij via de ISDN lijn of via het internet. Ook zijn er gevallen van “interne hackers” aan het licht gebracht. Het aantal gedupeerden in Nederland neemt fors toe en de schade varieert tussen enkele duizenden en tienduizenden euro’s. Alle MVoice producten zijn dusdanig ingeregeld dat u de hackers altijd een stap voor bent. Door te werken met beltegoed en/of credit saldo houdt u de kosten in eigen hand en vallen de hackers die ongewenste gesprekken opzetten snel door de mand. Simpel, overzichtelijk, veilig en snel!

Nog geen klant en advies nodig?

Een heel team voor onze klanten

Met ons team van account- en projectmanagers leveren wij u de gevraagde oplossingen en zorgen er voor dat deze van begin tot eind, en lang daarna, voor u blijven werken. MaXXus wijst u de weg, en zorgt dat u op het juiste pad blijft. Bent u enigszins verdwaald in onze fascinerende wereld?

Professionele  24/7 helpdesk

MVoice is een oplossing van MaXXus Communications. In het professionele support team is ruim 25 jaar kennis en kunde op aanwezig. Hierdoor kennen ze tot in detail de techniek achter hedendaagse toepassingen.

Waarin we ons onderscheiden

Wij zijn uniek in het bieden van meerdere mogelijkheden om zorgeloos bereikbaar te zijn. Wat past het beste bij u? Gedeeltelijk of volledig in de Cloud of past Hybride beter bij uw bedrijf?

Onderdeel van MaXXus Communications BV - Winkelhaak 77 - 2495 AX - Den Haag - Telefoon +31 (0) 70 307 66 66 - E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.