Colette, onze text2speech collega

Graag stellen wij u voor aan onze nieuwe collega Colette. Colette is onze nieuwe digitale Text2Speech collega. Bent u op zoek naar iemand die uw teksten professioneel inspreekt voor bijvoorbeeld een keuzemenu, nachtstand, voicemail of afwezigheidsteksten tijdens vrije dagen of feestdagen?

Lees verder

24 Uursdienst uitgelicht

Bent u op zoek naar een oplossing die u in staat stelt om ook buiten de reguliere openingstijden optimaal bereikbaar te zijn, zoek niet verder, wij hebben de oplossing. De MVoice 24 uurs Cloud oplossing wordt voor elke klant op maat wordt gemaakt, daarmee sluit hij dus altijd naadloos aan op uw wensen.

Lees verder

MVoice Maatwerk oplossingen

MaXXus levert vanuit haar MVoice portfolio specifiek ontwikkelde maatwerk oplossingen welke eenvoudig en snel geïmplementeerd kunnen worden op onze Cloud telefonie omgevingen. Enkele voorbeelden van onze maatwerk oplossingen:

Lees meer

Beveiliging VoIP telefonie

Veel VoIP telefonie omgevingen zijn niet goed beveiligd!

Lees verder

Nog geen klant en advies nodig?

Een heel team voor onze klanten

Met ons team van account- en projectmanagers leveren wij u de gevraagde oplossingen en zorgen er voor dat deze van begin tot eind, en lang daarna, voor u blijven werken. MaXXus wijst u de weg, en zorgt dat u op het juiste pad blijft. Bent u enigszins verdwaald in onze fascinerende wereld?

Professionele  24/7 helpdesk

MVoice is een oplossing van MaXXus Communications. In het professionele support team is ruim 25 jaar kennis en kunde op aanwezig. Hierdoor kennen ze tot in detail de techniek achter hedendaagse toepassingen.

Waarin we ons onderscheiden

Wij zijn uniek in het bieden van meerdere mogelijkheden om zorgeloos bereikbaar te zijn. Wat past het beste bij u? Gedeeltelijk of volledig in de Cloud of past Hybride beter bij uw bedrijf?

Onderdeel van MaXXus Communications BV - Winkelhaak 77 - 2495 AX - Den Haag - Telefoon +31 (0) 70 307 66 66 - E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.