MVoiceXelion

Bedrijven beter en slimmer laten werken, dat is de missie van Xelion. MaXXus biedt met MVoice Xelion dé hosted telefonieoplossing uit de Cloud in een opkomende wereld van VoIP, waarmee bedrijven hun bedrijfscommunicatie optimaal op orde brengen. Medewerkers die altijd, overal én vanuit de vaste telefoon, PC, laptop of smartphone kunnen bellen worden onderdeel van een optimaal bereikbare organisatie.

Met een zeer rijke suite aan features plaatsen we telefonie in het hart van iedere organisatie. Dankzij de unieke Xelion 7 app is de smartphone volledig onderdeel geworden van de bedrijfscommunicatie, waarbij het vaste nummer altijd binnen handbereik is. Integratie met Outlook of een relatiebeheerpakket is mogelijk dankzij de openheid van het platform. Dat en nog veel meer maakt dat we communicatie en klantcontact op een hoger plan brengen.

Functionaliteiten

 • Wachtmuziek
 • Sms berichten
 • Keuzemenu
 • Meeluisteren
 • Bereikbaarheid rapportage
 • Automatische gespreksopname
 • Outlook integratie
 • Vast Mobiel integratie
 • Microsoft Teams integratie
 • Presentielijst
 • Groepsgesprek
 • Adressenboek
 • Belgroepen

Naadloze intergraties

Xelion is een pakket dat gemaakt is om geïntegreerd te worden. Telefonie is niet meer een op zichzelf staande entiteit, maar wordt meer en meer geïntegreerd met IT. Met de API van Xelion wordt dit mogelijk en kan er zodoende informatie snel en efficiënt worden uitgewisseld.


Zeer compleet

Xelion biedt een zeer complete telefooncentrale uit de cloud, waarbij een rijk pallet aan functionaliteiten standaard in de prijs zijn inbegrepen. Functies en instellingen zijn door de gebruikers zelf eenvoudig te bedienen. Onze oplossing wordt vooral gewaardeerd vanwege de mooie en intuïtieve gebruikersschermen, die zowel op pc, laptop als op de speciale smartphone-app bediend kunnen worden. Hieronder een greep uit de belangrijkste functies van Xelion.

Een ander belangrijk voordeel voor MKB’ers zijn de uitgebreide functionaliteiten dat we bieden. Belangrijke functies als voicemails, doorschakelen (ook naar mobiel), wachtmuziek, menu-opties en recordings zijn onmisbaar voor MKB-bedrijven.

De mobiele App van Xelion, uniek in z’n soort

De tijd waarin we alleen op kantoor werkten op een vaste pc en vast toestel is definitief voorbij. De mobiele of digitale werkplek staat nu centraal in de zakelijke markt. Xelion heeft de vast-mobiele integratie met de unieke smartphone-app tot een ware kunst verheven. Het vaste nummer en het gekoppelde adresboek is zo altijd en overal voor handen. Bovendien is er altijd een schat aan informatie beschikbaar op de app. Kortom: de bereikbaarheid van elk bedrijf dat Xelion en de Xelion-app gebruikt gaat direct met stappen vooruit!

Zakelijk VoIP bellen voor MKB ondernemingen

Klaar voor de toekomst? Investeer dan in MVoice Xelion voor een vast bedrag per maand per gebruiker. Veel MKB bedrijven onderscheiden zich door snelheid, efficiency en klanttevredenheid. Met MVoice Xelion bieden we een oplossing voor al deze punten. Ten eerste ben je als onderneming altijd en overal bereikbaar doordat de verbinding via internet verloopt. Hierdoor beheer je gemakkelijk al je contacten en gesprekken op afstand waar en wanneer je wilt. Dit bespaart veel tijd in de planning. Daarnaast kun je jouw klanten en/of prospects altijd ten woord staan. Deze flexibiliteit is een must have voor iedere onderneming. Online werken is al behoorlijk ingeburgerd. Onderweg controleer je op je telefoon nog even snel je e-mails en thuis kan je inloggen op het systeem van de zaak.

Nog geen klant en advies nodig?

Een heel team voor onze klanten

Met ons team van account- en projectmanagers leveren wij u de gevraagde oplossingen en zorgen er voor dat deze van begin tot eind, en lang daarna, voor u blijven werken. MaXXus wijst u de weg, en zorgt dat u op het juiste pad blijft. Bent u enigszins verdwaald in onze fascinerende wereld?

Professionele  24/7 helpdesk

MVoice is een oplossing van MaXXus Communications. In het professionele support team is ruim 25 jaar kennis en kunde op aanwezig. Hierdoor kennen ze tot in detail de techniek achter hedendaagse toepassingen.

Waarin we ons onderscheiden

Wij zijn uniek in het bieden van meerdere mogelijkheden om zorgeloos bereikbaar te zijn. Wat past het beste bij u? Gedeeltelijk of volledig in de Cloud of past Hybride beter bij uw bedrijf?

Onderdeel van MaXXus Communications BV - Winkelhaak 77 - 2495 AX - Den Haag - Telefoon +31 (0) 70 307 66 66 - E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.