MVoiceOne

Steeds meer organisaties stappen over of zijn al overgestapt van hun traditionele telefonieoplossing naar een VoIP telefonie omgeving. MaXXus biedt met MVoiceOne een flexibele en betrouwbare Cloud oplossing, waarbij de gesprekken professioneel worden afgehandeld. Aangezien MVoiceOne volledig via internet werkt is een goede en stabiele  internetverbinding  wel een vereiste.

Met MVoiceOne krijgt  u als klant een zo eenvoudig mogelijke telefooncentrale uit de Cloud. Eenvoud betekent niet direct dat de centrale niets kan. Het betekent wel dat u voor een zeer scherpe prijs een moderne Hosted Telefonie centrale heeft. De centrale staat in de Cloud en kan vanaf elke locatie ter wereld gebruikt worden. Deze techniek werkt kostenbesparend. Naast de lage belkosten die MVoicOne met zich meebrengt, bespaart u ook nog eens op andere zaken. 

Pluspunten

  • Groepsoproepen
  • Doorschakelen
  • Call Pickup
  • Meldteksten
  • Wachtrijen
  • Eenvoudige keuzemenu’s
  • Auto Provisioning
  • Voicemail to Email
  • Bezetlampenveld
  • Click to Dial

Een 'one' abonnement is naast voordeliger dan uw huidige maandelijkse kosten ook nog eens uitgerust  met de meest gebruikte functionaliteiten die u mag verwachten van een telefonie omgeving!

Beschikbaar vanaf € 2,50 ex btw. per hosted user per maand.


Switch schakelaar

U heeft met de MVoice Switch de mogelijkheid om verschillende acties zelf te beheren. Zo kunt u door middel van dit platform bijvoorbeeld bepalen dat tijdens feestdagen de voicemail direct wordt ingeschakeld of wanneer u op vakantie bent maar toch bereikbaar wilt blijven, dat deze dan naar uw externe of mobiele nummer belt.

SIP Toestellen

Bestaande SIP toestellen zijn vaak geschikt om aan te sluiten op ons MVoiceOne platform. Tevens zijn er diverse andere SIP toestellen geschikt voor aansluiting op MVoiceOne, zoals de zeer uitgebreide SIP toestellen van Yealink. Daarnaast kunnen ook Siemens Gigaset handsets via een Gigaset N300 IP, N510 IP basisstation of via de professionele N870 Dect oplossing aangesloten worden. Reeds aanwezige analoge, digitale of ISDN toestellen zijn helaas niet geschikt voor MVoiceOne.

In eigen beheer?

MaXXus biedt u de mogelijkheid om na oplevering uw MVoiceOne telefonie oplossing zelf te beheren. Onze deskundige engineers  maken u eenvoudig en snel wegwijs in uw eigen MVoicOne omgeving, zodat u zelf in control bent en blijft om uw bereikbaarheid te garanderen.

Nog geen klant en advies nodig?

Een heel team voor onze klanten

Met ons team van account- en projectmanagers leveren wij u de gevraagde oplossingen en zorgen er voor dat deze van begin tot eind, en lang daarna, voor u blijven werken. MaXXus wijst u de weg, en zorgt dat u op het juiste pad blijft. Bent u enigszins verdwaald in onze fascinerende wereld?

Professionele  24/7 helpdesk

MVoice is een oplossing van MaXXus Communications. In het professionele support team is ruim 25 jaar kennis en kunde op aanwezig. Hierdoor kennen ze tot in detail de techniek achter hedendaagse toepassingen.

Waarin we ons onderscheiden

Wij zijn uniek in het bieden van meerdere mogelijkheden om zorgeloos bereikbaar te zijn. Wat past het beste bij u? Gedeeltelijk of volledig in de Cloud of past Hybride beter bij uw bedrijf?

Onderdeel van MaXXus Communications BV - Winkelhaak 77 - 2495 AX - Den Haag - Telefoon +31 (0) 70 307 66 66 - E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.